Nagyteljesítményű oldalcsípő fogó

Cikkszám:72-38191

 

 

- Növeli hatékonyságát - Két fogó egyben - 200 % teljesítmény gombnyomásra, bármikor elérhető.
- Kíméli egészségét - Kevesebb erőt igényel és csökkenti a csukló terhelését.
- Csökkenti költségeit - Hosszú élettartamú a kiváló minőségű rozsdásodásgátló krómozott fogófelület révén.
- Teljes körű védelmet kínál - Minden szerszámot egyenként tesztelünk 10.000 V AC feszültséggel, használatuk 1.000 V AC feszültségig engedélyezett.


Leírás:


Precíz és biztonságos munka – és mindez kétszeres erővel: a Wiha BiCut® electric oldalvágónak ez nem probléma. Ha az oldalvágó normál teljesítménye nem elegendő, gombnyomásnyira áll megduplázásának lehetősége. Normál alkalmazásban a BiCut® könnyedén vág tárgyakat, így például kábeleket és vasszögeket. Szélsőségesen kemény és vastag anyagok esetén szabadalmazott csuklószerkezet révén a motoros erő-oldalvágó nagy teljesítményű oldalcsipővé válik. Ez a funkció nemcsak a különösen kemény anyagok vágására alkalmas, hanem azokhoz a felhasználókhoz is szól, akik huzamosabb ideig normál vágási műveletet végeznek. Duplázott vágóerejével ennek megfelelően 50%-kal kevesebb munkaerő felhasználása szükséges. Ezzel izom- és ínkímélő munkavégzést tesz lehetővé. Annak veszélye, hogy túlzottan nagy erőbefektetéssel görcsbe ránduljon, vagy elcsússzon, jelentékenyen csökken. Ezen kívül a markolat extra szélesre tervezett tartószalaga és bedolgozott kemény és puha zónák a markolatban optimálisan igazítottak az emberi kéz ergonómiájához. A nagy teljesítményű vágó az IEC 60900 nemzetközi norma szerint készült, így feszültségvezető részek környezetében végzett munkákhoz 1.000 V v.á.-ig engedélyezett.


Alkalmazás:


Különböző anyagok, például kábelek, szögek, csavarok, csapok, sodronykötél, rugóhuzal, láncok vágásához alkalmas, puhától rendkívül keményig. Feszültségvezető részek környezetében végzett munkákhoz 1.000 V v.á.-ig.


Szabványok:


Az IEC 60900 előírásai szerint gyártva.

   

Gyártó: WIHA

 

Kapcsolódó katalógus:

További információk:

Nagyteljesítményű oldalcsípő fogó
Nagyteljesítményű oldalcsípő fogó
Nagyteljesítményű oldalcsípő fogó

Ajánlatkérés

Modell Megnevezés Méret  
72-38191 Nagyteljesítményű oldalcsípő fogó 200mm

Ajánló

Csupaszító fogó

Csupaszító fogó

szigetelt 1000V

Professional electric oldalcsípő

Professional electric oldalcsípő

kábelcsupaszító funkcióval

Kombináltfogó

Kombináltfogó

szigetelt 1000V

Lapos fogó

Lapos fogó

szigetelt 1000V