Zseblámpa

Cikkszám:72-41286

 

 

Zseblámpa LED-del, lézerrel és UV-fénnyel

Multifunkcionális és kompakt.


- Egyszerűbbé teszi munkáját - A tartócsipesznek és a mágneses helyzetbeállításnak köszönhetően keze szabad marad a további tevékenységekhez.
Az integrált lézer könnyebbé teszi a részletes helyzetmeghatározást és méretek átadását, pl. mennyezeti szerelésekhez. A fény tökéletes pozicionálása az L alakban elfordítható lámpafejjel.
- Növeli hatékonyságát - Erős LED-lámpa - két fényerő fokozat segítségével alkalmazkodhatunk a fényviszonyokhoz. Lézerrel és UV-fénnyel.
- Fokozza biztonságát - A 2 másodperces bekapcsolási idő megakadályozza a lézer véletlen aktiválását.


Leírás:


A multifunkcionális zseblámpa három tekintetben világosságot visz a sötétbe. Integrált lézerrel, ultraibolya és LED-es világításával univerzális munkaeszköz. A LED-es világító funkcióban két fényerő-fokozatot kínál, amivel az adott fényviszonyokhoz igazítható és ezáltal bővíti a látómezőt. A praktikus tartócsipesz és a mágneses helyzetbeállítási lehetőség szabad kezet ad további tevékenységekhez. A beépített mágnesnek köszönhetően a zseblámpa így a legtöbb kapcsolószekrényen is elhelyezhető. Emellett az L alakban elfordítható lámpafejjel a világítás változtathatóan beállítható a mindenkori alkalmazáshoz. Az integrált lézer megkönnyíti a helyzet meghatározását és méretek átvitelét, pl. mennyezeti lámpák felszerelésénél. A lézer véletlen bekapcsolását a 2 másodperces bekapcsolási idő megakadályozza. A zseblámpa ezenkívül az integrált ultraibolya világításnak köszönhetően műszaki ellenőrzésekhez is ideálisan alkalmas.


Alkalmazás:


Lézer fúrt lyukak helyzetének beállításához mennyezetben. Ultraibolya világítás műszaki ellenőrzésekhez alkalmas. Erős LED-es világítás két fényerő-fokozattal az adott fényviszonyokhoz igazítható.

Gyártó: WIHA


 

 

Kapcsolódó katalógus:

További információk:

Zseblámpa
Zseblámpa
Zseblámpa
Zseblámpa
Zseblámpa
Zseblámpa
Zseblámpa
Zseblámpa

Ajánlatkérés

Modell Megnevezés Méret  
72-41286 Zseblámpa, multifunkciós 252g