Cégünkről

 

A TOMINTEX Kft. jogelődje a TOMINTEX Bt. 1994-ben alakult. A cég 100 %-ban a Raffai család tulajdonát képezi. Tevékenységünk: gyártói és kereskedelmi tevékenység, amelyet gyártó partnereinkkel, mint szerződött vezérképviselet realizálunk.

                            

 

Forgalmazott termékeink magas színvonalon elégítik ki a kor követelményeit, és előállításuk a vonatkozó szabványokban előírtaknak megfelelően történik. Minden gyártó bevezette az ISO Minőségbiztosítási Rendszert, és tevékenységüket ennek szellemében végzik.
A gyártók egyre bővülő termékpalettái miatt olykor nehéz a választás. A megfelelő termékek kiválasztásában szaktanácsokkal, próbaeszközök biztosításával, bemutatókkal állunk Tisztelt Partnereink rendelkezésére.

 

Napjainkban a minőség, megbízhatóság, garancia, ártényezők mellett nagyon fontos szerepet játszik a lehető legrövidebb szállítási határidő követelménye. Ezen követelményt igyekszünk orvosolni az egyre szélesebb körű raktárkészletünkkel, illetve a "személyre vagy cégre szabott" készleteinkkel melynek segítségével, ismervén a használt típusokat és mennyiségi igényeket, lehetőség van Magyarország területén a 2-3 napos szállítási határidőre.

 

Bizonyos termékcsoportokban, a felhasználók különböző igényeit felismervén, a gyártók lehetőséget biztosítanak egyedi termékek elkészítésére, melynek műszaki előkészítésében segítséget nyújtanak a gyártó és cégünk munkatársai egyaránt.

 

Célunk partnereink elégedettsége, ezért kiemelt figyelmet szentelünk termékpalettáink összeállításánál a gyártók megfelelő műszaki színvonalának meglétére, illetve a termékek vonatkozó szabványoknak való megfelelőségére.
 

 

 

 

 

Jövő...

 Hisszük, hogy jövőnk négy pilléren nyugszik.
 

              

INNOVÁCIÓ...

Mely nélkül nincs piaci fejlődés

 

 

MINŐSÉG...

A minőség számunkra nem célkitűzés és eredmény, hanem a jövő egyik alapja és záloga

 

 

ELÉGEDETTSÉG...

Tevékenységünk fő célja, mely szó magába foglal minden értéket és eredeményt, melyet cégünk elért és képvisel

 

 

KÖRNYEZETVÉDELEM...

Környezettudatos gondolkodásunk eredménye a jövő generációjáért

 

 Letölthető dokumentumok

 
 

 Társadalmi szerepvállalás

Részletek...