Cégünkről

 

 

Cégtörténet

A TOMINTEX Kft. jogelődje a TOMINTEX Bt. 1994-ben alakult. A cég 100 %-ban a Raffai család tulajdonát képezi. Tevékenységünk: gyártói és kereskedelmi tevékenység, amelyet gyártó partnereinkkel, mint szerződött vezérképviselet realizálunk.              

 

 

 

 

Energiaipar kiszolgálása

Célunk az energiaiparban működő cégek igényeinek maximális kielégítése, termékeink, szolgáltatásaink színvonalának állandó emelése, a minőség állandó magas szinten tartása. Cégünk által gyártott, forgalmazott termékek és technológiák a legjobb minőséget képviselik. A minőséget úgy kezeljük, mint a Társaságunk hosszú távú fennmaradásának és fejlődésének egyik meghatározó tényezőjét, valamint a piaci versenyképesség növelésének eszközét.

 

 

Termékek... Szolgáltatások...

 

 

Jövőképünk és

értékrendszerünk

Célunk partnereink elégedettsége, ezért kiemelt figyelmet szentelünk termékpalettáink összeállításánál a gyártók megfelelő műszaki színvonalának meglétére, illetve a termékek vonatkozó szabványoknak való megfelelőségére.
Bizonyos termékcsoportokban, a felhasználók különböző igényeit felismervén, a gyártók lehetőséget biztosítanak egyedi termékek elkészítésére, melynek műszaki előkészítésében segítséget nyújtanak a gyártó és cégünk munkatársai egyaránt.
Szolgáltatásaink fejlesztése folyamatos, töretlen elkötelezettség vezérli.
A TOMINTEX elkötelezett a helyi jogszabályok és előírások betartása iránt, alkalmazottaira pedig szigorú magatartási kódex vonatkozik. Az etikus működés üzleti tevékenységünk legfőbb alapja.  
Cégünk folyamatosan képzi alkalmazottait és felügyeleti rendszert működtet, miközben tisztességes és átlátható vállalatirányítást gyakorol.
 

 

 

 

 

Ismerje meg a cégvezetést

A cégvezetés elkötelezettséggel, személyes példamutatással és a szükséges erőforrások biztosításával áll a minőségi munkavégzés mellé.

 

   
 Raffai Tamás  Raffai Krisztián

 

 

 

 

Jövő...

 Hisszük, hogy jövőnk négy pilléren nyugszik.

 

Innováció

Mely nélkül nincs piaci fejlődés

 

 

 

Elégedettség

Tevékenységünk fő célja, mely szó magába foglal
minden értéket és eredeményt, melyet cégünk
elért és képvisel

Minőség

A minőség számunkra nem célkitűzés
és eredmény, hanem a jövő egyik alapja
és záloga

 

 

Környezetvédelem

Környezettudatos gondolkodásunk eredménye
a jövő generációjáért

       

 

               
 

 

 Letölthető dokumentumok

 
 

 Társadalmi szerepvállalás

Részletek...